Overbieden of nieuwbouw huis bouwen

Nieuwbouw woning bouwen is te overwegen. Het overbieden was tot het eerste kwartaal van 2022 ongelooflijk hoog op bestaande woningen. Huis kopen in Utrecht moest je minimaal € 75.000,- overbieden. Koop je een nieuwbouw huis dan heb je niets met overbieden te maken. Was het voorheen nog in de rij staan voor een bezichtiging? Ruim 75% minder bezichtigingen. Dat klinkt niet goed maar voor starters is dit wel een goed teken. Ben jij echter een doorstromer en kan jij een stukje grond kopen? Of woon jij in een oude woning en wil jij nieuwbouw plaatsen op die plek? Je hebt een bouwbedrijf nodig die een huis bouwt op jouw budget.

Bouwbedrijf Rhenen bouwt op budget

Nieuwbouw bouwen
Nieuwbouw bouwen

Ik merkte in mijn hypotheekaanvragen dat veel klanten moeite hadden met nieuwbouw kopen. De aannemers lieten je kiezen uit een aantal huizen. Meestal past het net niet of moesten er veel zaken gewijzigd worden omdat de smaak anders was.

Op een gegeven moment kreeg ik een hypotheekaanvraag van drie zusjes, Norma, Theresa en Guusje uit Rhenen. Peter van bouwbedrijf en aannemersbedrijf Rhenen bouwde woningen helemaal aangepast aan het budget van de drie zussen. Helaas werd het minimale budget niet helemaal gehaald. Een schenking van ouders en opa brachten uitkomst. Na het kiezen van een basiswoning van bouwbedrijf Peter van Brenk en het aanpassen daarvan werd hypothecair alles haalbaar. Peter van Brenk was in goed overleg met de zussen gegaan.

Aannemer Rhenen, Peter van Brenk, heeft na akkoord klant de aannemingsovereenkomst laten tekenen. Deze overeenkomst hadden de drie zusjes nodig voor de hypotheekaanvraag door lexwonen.

Prima constructie bouwen op budget

Peter laat zijn klanten eerst op de pagina basisontwerpen zoeken naar een geschikt huis. Daarna is het passen en meten of alles past qua budget. Hiermee gaan ze eventueel overleggen. Als de aannemingsovereenkomst is getekend gaat deze gelijk naar de hypotheekadviseur. Nieuwbouwwoning bouwen is passen en meten.

Bouwbedrijf Rhenen bouwt op Budget

Bouwbedrijf P. van Brenk heeft al vele jaren ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw en rennovatie van utiliteit- en woningbouw. Als aannemer te Rhenen willen zij werk van de bovenste plank leveren. Daarom staat een hoge kwaliteit leveren altijd boven aan de lijst. Het is niet alleen in Rhenen waar zij nieuwbouwhuizen bouwen, ook als aannemer Apeldoorn zijn ze druk nieuwe huizen aan het bouwen. Elke klant krijgt 5 jaar garantie op verborgen gebreken en 10 jaar garantie op constructieve gebreken. Het hoofdwerk van Bouwbedrijf P. van Brenk is het bouwen van nieuwbouwhuizen. Wilt u een vrijstaand huis, een twee-onder-een-kap woning of een bijgebouw laten bouwen?  Of wilt u een groot huis laten bouwen met 4 vrienden? Wij gaan graag voor u aan de slag! Wij werken met 10 standaard basisontwerpen, die volledig zijn aan te passen naar uw wensen en eisen van het bestemmingsplan.  Mocht het zijn dat het budgettair niet past dan kunnen wij samen zoeken naar een oplossing. Nieuwbouwhuis op budget bouwen is het motto.

Verder werken wij samen met een vaste architect die voor u een ontwerp kan maken. Heeft u al een ontwerp laten maken door een architect en beschikt u over een bouwkavel? Ook dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Over onze dienstverlening. U kunt ons als aannemer in Rhenen inschakelen voor diverse diensten. Bouwbedrijf P. van Brenk verzorgt onder meer de volgende diensten:

  • Nieuwbouw: op basis van een van onze standaard basisontwerpen of uw eigen ontwerp (al dan niet met hulp van een architect). In alle gevallen geldt dat u pas een termijn hoeft te betalen wanneer deze door ons voltooid is. Daardoor loopt u geen risico. Lees eens meer op deze homepage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.